دورههای کاربردی ایمن کیا صنعت
آموزشهای مهارت محور با ویژهگیهایی نظیر ارائه مدرک معتبر، برخورداری از راهنمای علمی، پروژه و تمرینهای عملی
در دنیای در حال تغییر کنونی ضرورت آموزش در سازمان ها و نهادها به دلایل فراوان پذیرفته شده است. هرچه دانش و مهارت های کارکنان با نیازهای سازمان، پیشرفت های علمی و تغییرات فن آوری هماهنگی و انطباق بیشتری داشته باشد درجه اطمینان از موفقیت فرد و سازمان بالاتر می رود.
ما به عنوان یک شرکت معتبر در زمینه خدمات ایمنی، بهداشت، محیط زیست و خدمات آزمایشگاهی، با افتخار برنامههای آموزشی و مشاورههایی را ارائه میدهیم که به شما کمک میکنند در زمینه های مختلف صنعتی و آزمایشگاهی خود تخصص و مهارت کسب کنید.
با داشتن تیمی مجرب و متخصص، ما آموزشهایی متنوع در زمینه آزمایشگاهی ارائه میدهیم. از آموزش مبانی اولیه تا آموزش پیشرفته و تخصصی، تمامی نیازهای آموزشی شما را پوشش میدهیم. با استفاده از روشهای آموزشی مدرن و ابزارهای پیشرفته، شما قادر خواهید بود مهارتهای لازم برای انجام آزمایشات را درک کنید و به طور کامل با تجهیزات و فرآیندهای آزمایشگاهی آشنا شوید
علاوه بر درک کامل مفاهیم و اصول دوره ، قادر خواهید بود آنها را در محیط عملی آزمایشگاه های ایمن کیا صنعت تجربه کنید
بهره گیری از مدرسین مجرب ، متخصص و سرممیزین بین المللی با تجربه چندین ساله و موفق در تدریس اصولی و علمی مفاهیم
آب آشامیدنی/ آب معدنی طبیعی بسته بندی شده | 2- نکتار مخلوط انواع میوه ها | 3- انواع شربت/ آب میوه ها | 4- انواع نوشیدنی های طعم دار بر پایه آب (بدون گاز) |
5- آبلیمو ترش/ آب نارنج/ سرکه | 6- انواع عرقیات گیاهی | 7- انواع نوشیدنی های میوه ای بدون گاز/ گازدار | 8- انواع نوشابه های گاز دار |
9- فرآورده های یخی خوراکی | 10- پودر نوشیدنی فوری | 11- انواع خرما | 12- انواع میوه های فرآوری شده |
13- انواع خشکبار و مغزیجات | 14- انواع سس | 15- انواع فرآورده های گوشتی خام منجمد (کباب لقمه ، مرغ برگر ، همبرگر) | 16- انواع سوسیس و کالباس |
17- فرآورده های سوخاری منجمد | 18- فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته شده-ژامبون | 19- کتلت و شامی گوشت پخته آماده مصرف منجمد | 20- انواع گوشت دام و طیور تازه/منجمد |
21- خوراک ماهی و میگوی پرورشی | 22- خوراک دام و طیور و آبزیان-کنسانتره خوراک دام | 23- انواع لبنیات تازه/فرآوری شده | 24- فرآورده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلاّت و حبوبات |
25- انواع غلات و حبوبات و فرآورده های آن ها | 26- انواع کیک/کلوچه/بیسکویت/ویفر | 27- فرآورده های حجیم شده غلات | 28- انواع کنسرویجات |
29- انواع مربا/مارمالاد/ژله | 30- انواع ترشی و شوریجات | 31- رب گوجه فرنگی-رب انار | 32- اسید سولفوریک مورد مصرف در باتری های اسید- سربی |
33- آب مورد مصرف در باتری های اسید- سربی | 34- هیدروکسید سدیم صنعتی | 35- اتیل الکل | 36- انواع تخمه و مغز تخمه خام/فرآوری شده |
37- انواع نمک | 38- انواع کره (پسته، بادام زمینی) | 39- انواع قهوه خام/ بو داده شده و فرآورده های آن | 40- انواع شکلات/ کاکائو و فرآورده های آن ها |
41- انواع پودرهای پوشش دهنده خوراکی برای فرآورده های سوخاری | 42- انواع چای | 43- انواع میوه و سبزی و فرآورده های آن | 44- انواع میوه های خشک |
45- انواع سوپ های خشک | 46- میکروبیولوژی انواع قند و شکر و سایر شیرین کننده ها | 47- میکروبیولوژی فرآورده های قنادی و شیرینی |
|
1- High-Performance Liquid Chromatography (HPLC)
دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
2- Gas Chromatography Mass Spectrometry (GC-MS)
دستگاه گاز کروماتوگرافی دتکتور جرمی
3- Gas Chromatography with Flame Ionization Detector (GC FID)
گاز کروماتوگرافی با دتکتور یونیزاسیون شعله ای
4- Ion Chromatography (IC)
دستگاه یون کروماتوگرافی
5- Spectrophotometer
دستگاه اسپکتروفتومتر UV-VIS
سختی کل | پتاسیم | فنل |
کلسیم | سولفات | سیانید |
منیزیم | فسفات | فرمالدهید |
چربی و روغن | دترجنت | آمونیوم |
دما | کلر آزاد | EC |
کلراید | آمونیاک | pH |
کدورت | رنگ | COD |
قلیایت کل | فلوراید | BOD |
نیترات | سولفیت | DO |
نیتریت | سولفید | TDS |
سدیم | شوری | TSS |
درصد رطوبت | سولفات |
درصد اشباع | کلسیم |
چگالی ذرات | منیزیم |
موادآلی | سدیم |
افت حرارتی | پتاسیم |
بافت خاک | TNV |
کلراید | pH |
بی کربنات | EC |
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
آگاهسازیها