دوره های آموزشی تئوری و تمرینات عملی
علاوه بر درک کامل مفاهیم و اصول دوره ، قادر خواهید بود آنها را در محیط عملی آزمایشگاه های ایمن کیا صنعت تجربه کنید
در دنیای در حال تغییر کنونی ضرورت آموزش در سازمان ها و نهادها به دلایل فراوان پذیرفته شده است. هرچه دانش و مهارت های کارکنان با نیازهای سازمان، پیشرفت های علمی و تغییرات فن آوری هماهنگی و انطباق بیشتری داشته باشد درجه اطمینان از موفقیت فرد و سازمان بالاتر می رود.
ما به عنوان یک شرکت معتبر در زمینه خدمات ایمنی، بهداشت، محیط زیست و خدمات آزمایشگاهی، با افتخار برنامههای آموزشی و مشاورههایی را ارائه میدهیم که به شما کمک میکنند در زمینه های مختلف صنعتی و آزمایشگاهی خود تخصص و مهارت کسب کنید.
با داشتن تیمی مجرب و متخصص، ما آموزشهایی متنوع در زمینه آزمایشگاهی ارائه میدهیم. از آموزش مبانی اولیه تا آموزش پیشرفته و تخصصی، تمامی نیازهای آموزشی شما را پوشش میدهیم. با استفاده از روشهای آموزشی مدرن و ابزارهای پیشرفته، شما قادر خواهید بود مهارتهای لازم برای انجام آزمایشات را درک کنید و به طور کامل با تجهیزات و فرآیندهای آزمایشگاهی آشنا شوید
علاوه بر درک کامل مفاهیم و اصول دوره ، قادر خواهید بود آنها را در محیط عملی آزمایشگاه های ایمن کیا صنعت تجربه کنید
بهره گیری از مدرسین مجرب ، متخصص و سرممیزین بین المللی با تجربه چندین ساله و موفق در تدریس اصولی و علمی مفاهیم
آب آشامیدنی/ آب معدنی طبیعی بسته بندی شده | 2- نکتار مخلوط انواع میوه ها | 3- انواع شربت/ آب میوه ها | 4- انواع نوشیدنی های طعم دار بر پایه آب (بدون گاز) |
5- آبلیمو ترش/ آب نارنج/ سرکه | 6- انواع عرقیات گیاهی | 7- انواع نوشیدنی های میوه ای بدون گاز/ گازدار | 8- انواع نوشابه های گاز دار |
9- فرآورده های یخی خوراکی | 10- پودر نوشیدنی فوری | 11- انواع خرما | 12- انواع میوه های فرآوری شده |
13- انواع خشکبار و مغزیجات | 14- انواع سس | 15- انواع فرآورده های گوشتی خام منجمد (کباب لقمه ، مرغ برگر ، همبرگر) | 16- انواع سوسیس و کالباس |
17- فرآورده های سوخاری منجمد | 18- فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته شده-ژامبون | 19- کتلت و شامی گوشت پخته آماده مصرف منجمد | 20- انواع گوشت دام و طیور تازه/منجمد |
21- خوراک ماهی و میگوی پرورشی | 22- خوراک دام و طیور و آبزیان-کنسانتره خوراک دام | 23- انواع لبنیات تازه/فرآوری شده | 24- فرآورده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلاّت و حبوبات |
25- انواع غلات و حبوبات و فرآورده های آن ها | 26- انواع کیک/کلوچه/بیسکویت/ویفر | 27- فرآورده های حجیم شده غلات | 28- انواع کنسرویجات |
29- انواع مربا/مارمالاد/ژله | 30- انواع ترشی و شوریجات | 31- رب گوجه فرنگی-رب انار | 32- اسید سولفوریک مورد مصرف در باتری های اسید- سربی |
33- آب مورد مصرف در باتری های اسید- سربی | 34- هیدروکسید سدیم صنعتی | 35- اتیل الکل | 36- انواع تخمه و مغز تخمه خام/فرآوری شده |
37- انواع نمک | 38- انواع کره (پسته، بادام زمینی) | 39- انواع قهوه خام/ بو داده شده و فرآورده های آن | 40- انواع شکلات/ کاکائو و فرآورده های آن ها |
41- انواع پودرهای پوشش دهنده خوراکی برای فرآورده های سوخاری | 42- انواع چای | 43- انواع میوه و سبزی و فرآورده های آن | 44- انواع میوه های خشک |
45- انواع سوپ های خشک | 46- میکروبیولوژی انواع قند و شکر و سایر شیرین کننده ها | 47- میکروبیولوژی فرآورده های قنادی و شیرینی |
|
1- High-Performance Liquid Chromatography (HPLC)
دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
2- Gas Chromatography Mass Spectrometry (GC-MS)
دستگاه گاز کروماتوگرافی دتکتور جرمی
3- Gas Chromatography with Flame Ionization Detector (GC FID)
گاز کروماتوگرافی با دتکتور یونیزاسیون شعله ای
4- Ion Chromatography (IC)
دستگاه یون کروماتوگرافی
5- Spectrophotometer
دستگاه اسپکتروفتومتر UV-VIS
سختی کل | پتاسیم | فنل |
کلسیم | سولفات | سیانید |
منیزیم | فسفات | فرمالدهید |
چربی و روغن | دترجنت | آمونیوم |
دما | کلر آزاد | EC |
کلراید | آمونیاک | pH |
کدورت | رنگ | COD |
قلیایت کل | فلوراید | BOD |
نیترات | سولفیت | DO |
نیتریت | سولفید | TDS |
سدیم | شوری | TSS |
درصد رطوبت | سولفات |
درصد اشباع | کلسیم |
چگالی ذرات | منیزیم |
موادآلی | سدیم |
افت حرارتی | پتاسیم |
بافت خاک | TNV |
کلراید | pH |
بی کربنات | EC |
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
با سلام خدمت همراهان مجموعه ایمن کیا صنعت
با توجه به خرابی خطوط تلفن از سمت شرکت مخابرات، موقتا جهت تماس با شرکت از شماره تماس زیر استفاده نمایید.
از اینکه صبورانه ما را همراهی میکنید، سپاسگزاریم.